Sapa Mecanizata Semiumeda

Sapa Mecanizata Semiumeda: Perfecțiune în Construcții prin Precizie Tehnică

Procedeu de turnare inovator în domeniul construcțiilor, caracterizată prin conținutul optim de apă, situat între varianta uscată și cea umedă. Compusă din ciment, nisip, apă și aditivi specializați, această sapa aduce beneficii semnificative si constituie ultimul strat inainte de ultima etapa a finisajului(ceramica, parchet etc.)

Avantajele acestui procedeu de turnare este timpul de uscare, pret mic in comparatie cu o sapa de ipsos, flexibilitate crescuta, poate fi folosit cu succes ca suport pentru ultima etapa de finisaje(parchet, ceramica, piatra naturala).

În procesul de realizare, proporțiile precise ale ingredientelor sunt meticulos respectate pentru a obține o consistență controlată, ușor modelabilă. Aditivii selectați conferă sapei proprietăți superioare, precum rezistența la fisurare și aderență îmbunătățită la straturile ulterioare.

Este o alegere preferata de cei mai multi, astfel o gasim in case rezidentiale, pardoseli industriale, hale, magazine, depozite, sali de sport, sali de evenimente, aeroporturi etc.

Sapa mecanizata semiumeda este turnată și nivelată cu atenție, asigurându-se astfel uniformitatea necesară. Perioada de întărire este gestionată în mod expert pentru a obține rezultatele optime.

Prin tehnica sa avansată, aceasta devine fundamentul ideal pentru orice proiect, oferind durabilitate, flexibilitate și performanță de vârf.

Leave Comment